Nederlands | English


BlikTik maakt RVS naamplaatjes met daarop jouw gewenste tekst.

Voor slechts € 8.00 geheel compleet, met gratis "SnapHook", ketting en silencer!!

Tevens betaalt u geen verzendkosten!

Medische usb-stick (UTAG)

 

Wat is een Medische USB Stick ?

Met de Medische USB Stick kunt u digitaal belangrijke persoonlijke informatie opslaan, welk u in geval van nood door derden gebruikt kan worden.

De Medische USB Stick is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen:

1) Als armband

2) Als DogTag, voor om de nek

3) Als Creditcard formaat.
 

Op iedere Medische USB Stick staat het internationale Esculaapteken en ICE ( In Case of Emergency) zodat deze goed herkenbaar is voor hulpverleners.


 

Hoe werkt de Medische USB Stick ?

In geval van een noodsituatie, maakt de hulpverlener een connectie via de Medische USB Stick met een USB poort van een PC of een Laptop. (ondersteund door Windows® ME, 2000, XP and Vista) Automatische detecteert de PC of Laptop de software van de Medische USB Stick, of er opent zich een venster welke U de optie geeft een bestand te openen.

 

Internationaal gebruik, 7 verschillende talenDe hulpverlener kan kiezen uit 7 verschillende talen, zodat de Medische USB Stick wereldwijd te gebruiken is.

 

Het hoofdscherm

Zodra het programma geopend is, ziet u het hoofdscherm wat elke gebruiker zal zien. Op dit scherm kan men alleen informatie aflezen.

2e scherm: informatie toevoegen

Om uw persoonlijke informatie zichtbaar te maken op het Hoofdscherm, dient U in te loggen in het 2e scherm.
Dit doet u door een eigen gekozen “password” in te voeren.

U heeft vervolgens 3 opties: U kunt kiezen uit drie informatie mappen.

Map 1) Persoonlijke informatie, naam, verzekering, huisarts enz.
 

Map 2) Medische informatie toevoegen, aandoeningen, bloedgroep, medicijnen gebruik enz.
 

Map 3) Prive map, handig om kopie’s (digitaal) van uw paspoort, rijbewijs of reisbescheiden in op te slaan mocht u deze verliezen of als deze gestolen worden.
  

BlikTik samenwerking met Utag.

Begin 2010 zijn wij BlikTik een dealer overeenkomst aangegaan met de fabrikant Utag. BlikTik maakt al jaren op locatie de “ geponste Veiligheids Naamplaatjes “, ook wel genoemd de DogTags. Deze worden veel gedragen door kinderen, sporters maar ook zeker door mensen met een medische noodzaak.

De Medische USB Stick van Utag, is dan ook een zeer goede aanvulling op de BlikTik omdat dit nog een stap verder gaat in het verbeteren van de communicatie bij noodgevallen.

 Verkoopprijzen BlikTik:

De Medische USB Stick heeft voor Nederland een vaste verkoop prijs van € 25,-. Levertijd, 2 dagen. Aantallen: Wij hebben direct groot ingekocht, dus bestellingen boven de 100 stuks zijn mogelijk. Bij bestellingen > 20 stuks , gereduceerd tarief.


Mocht u nog vragen hebben dan horen wij het graag.

0031-617131315